Bioresonantie Putten

Op zoek naar bioresonantie therapie in de buurt van Putten? Heb jij last van onverklaarbare vermoeidheid, chronische pijn of aanhoudende allergieën? Als ervaren bioresonantie therapeut achterhaal ik de oorzaak van je klachten met professionele meetapparatuur. Deze geavanceerde methode helpt je lichaam in balans te brengen en pakt klachten bij de kern aan.

Wat is bioresonantie?

Bioresonantie is een techniek die gebruikmaakt van de natuurlijke frequenties (trillingen) van het lichaam. Elk deel van ons lichaam heeft zijn eigen trillingspatroon. Wanneer deze patronen verstoord raken, kan bioresonantie helpen om ze weer in balans te brengen. Dit gebeurt met speciale apparaten die de trillingen en verstoringen in je lichaam meten en corrigeren, met als doel de onderliggende oorzaak van de klachten aan te pakken.

Welke klachten kunnen behandeld worden in mijn praktijk vlakbij Putten?

Bioresonantie is zeer effectief voor de behandeling van diverse klachten, waaronder:

  • Acute en chronische allergieën, zoals hooikoorts
  • Aandoeningen van interne organen zoals maag, darmen, lever en gal
  • Huid- en longaandoeningen
  • Pijnklachten zoals migraine
  • Problemen met de weerstand en chronische vermoeidheid
  • Reumatische klachten
  • K.N.O. problemen
  • Kinderziekten en de gevolgen van inentingen
  • Sportletsels en blessures
  • Energetische blokkades

Hoe ik te werk ga

Tijdens een bioresonantie behandeling worden elektromagnetische signalen (trillingen) die in en om het lichaam aanwezig zijn, opgevangen met behulp van elektrodes en verbonden met het bioresonantie-apparaat. Daar worden de trillingen gefilterd, versterkt of omgekeerd, en vervolgens via een mat in de rugleuning van de behandelstoel teruggevoerd naar je lichaam. Je zit of ligt in een ontspannen houding terwijl je wordt behandeld. Een behandeling in mijn praktijk vlakbij Putten duurt 1 à 1,5 uur, is volledig pijnloos en ook geschikt voor kinderen.

De behandelingen worden deels vergoed bij een aanvullende zorgverzekering (alternatieve geneeswijzen). Voor onze behandelingen is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Geavanceerde Bicom® apparatuur

Mijn praktijk in Harderwijk, op slechts 15 à 20 minuten rijden van Putten, is uitgerust met geavanceerde Bicom® apparatuur. Deze apparatuur wordt wereldwijd al meer dan 30 jaar erkend als een van de beste bioresonantie-apparaten. Het Bicom® apparaat beschikt over meer dan 1000 behandelprogramma’s voor ongeveer 450 verschillende indicaties, waardoor gerichte en effectieve behandelingen mogelijk zijn.

Bioresonantie Putten

Levend bloed analyse nabij Putten

Naast bioresonantie bied ik ook levend bloed analyse aan. Deze diagnostische onderzoeksmethode analyseert de kwaliteit van verschillende elementen in het bloed, waardoor verborgen oorzaken van jouw klachten kunnen worden opgespoord.

Door deze oorzaken te identificeren, kan ik je snel en effectief helpen herstellen. Bezoek mijn praktijk in de buurt van Putten en ervaar de kracht van bioresonantie.