Bioresonantie Voorthuizen

Op zoek naar bioresonantie therapie in de buurt van Voorthuizen? Veel mensen kampen met lichamelijke of emotionele klachten, soms zonder duidelijke oorzaak. De zoektocht naar verlichting kan frustrerend zijn. Bij Jeri Saya, slechts 30 minuten rijden van Voorthuizen, bied ik een effectieve oplossing: bioresonantie. Deze geavanceerde methode helpt je lichaam in balans te brengen en pakt klachten bij de kern aan.

Jeri Saya: jouw weg naar gezondheid

Mijn aanpak is gericht op het diagnosticeren van de werkelijke oorzaken van jouw ziekte of klachten, om deze vervolgens pijnvrij en zonder (schadelijke) bijwerkingen te behandelen. 

 • Praktijk voor natuurgeneeskunde (vlakbij Voorthuizen)
 • Gerichte en effectieve behandelingen
 • Jarenlange achtergrond als fysiotherapeut
 • Geavanceerde Bicom® apparatuur
 • Aangesloten bij VBAG beroepsvereniging

De behandelingen worden deels vergoed bij een aanvullende zorgverzekering (alternatieve geneeswijzen). Voor onze behandelingen is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Wat is bioresonantie?

Bioresonantie maakt gebruik van de natuurlijke frequenties (trillingen) van het lichaam. Elk deel van ons lichaam heeft zijn eigen specifieke trillingspatroon. Wanneer deze patronen verstoord raken, helpt bioresonantie om ze weer in balans te brengen. Dit gebeurt met speciale apparatuur die de trillingen en verstoringen in je lichaam meten. Op deze manier kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van ziekte worden opgespoord en behandeld. Daarnaast is bioresonantie in Voorthuizen zeer effectief als het gaat om het behandelen van acute allergieën, zoals hooikoorts.

Behandelbare klachten

Bioresonantie onderzoek en therapie is effectief bij het behandelen van onder andere de volgende klachten:

 • Acute en chronische allergieën (zoals hooikoorts)
 • Aandoeningen van interne organen (zoals maag, darmen, lever, gal)
 • Huid- en longaandoeningen
 • Pijnklachten (zoals migraine)
 • Weerstandsproblemen en chronische vermoeidheid
 • Reumatische klachten
 • K.N.O. problemen
 • Kinderziekten en gevolgen van inentingen
 • Sportletsels en blessures
 • Energetische blokkades

Werkwijze als bioresonantie therapeut 

Wanneer je vanuit Voorthuizen naar mijn bioresonantie praktijk komt, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld op basis van jouw gezondheidsstatus. De behandelingen zijn gericht op het herstellen van verstoorde frequenties en het stimuleren van natuurlijke genezingsprocessen. Bioresonantie therapie is volledig pijnloos, niet-invasief en veilig voor alle leeftijden. Een behandeling in mijn praktijk vlakbij Voorthuizen duurt 1 à 1,5 uur. Je zit of ligt in een ontspannen houding terwijl je wordt behandeld. 

Geavanceerde Bicom® Apparatuur

Tijdens het bioresonantie onderzoek worden elektromagnetische signalen in je lichaam gemeten, gefilterd en gecorrigeerd met behulp van professionele apparatuur. Mijn praktijk in de buurt van Voorthuizen is uitgerust met een geavanceerd Bicom® apparaat, dat al ruim 30 jaar wordt erkend als een van de beste bioresonantie-apparaten. Het Bicom® apparaat biedt meer dan 1000 behandelprogramma’s voor ongeveer 450 indicaties, wat gerichte en effectieve behandelingen mogelijk maakt. 

Bioresonantie Voorthuizen

Levend bloed analyse

Naast bioresonantie bied ik ook levend bloed analyse (LBA) aan. Een diagnostische onderzoeksmethode die de kwaliteit van verschillende elementen in het bloed analyseert. Er wordt gekeken naar de vorm en de activiteit van de bloedcellen. Levend bloed analyse vormt een interessante aanvulling op bioresonantie therapie.

Bij Jeri Saya kun je rekenen op professionele zorg en effectieve behandelingen om je gezondheid te verbeteren. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail mij via 06 – 2006 1409 of [email protected]

Bezoek mijn praktijk vlakbij Voorthuizen en ervaar de kracht van bioresonantie!