Over mij

Ik ben Jeri Saya Willemsen-Schreuder woonachtig in Harderwijk. In Harderwijk opgegroeid en daar tot mijn 24e gewoond. In 2010 en 2013 ben ik moeder geworden van 2 prachtige dochters. In 2011 ben ik getrouwd met de vader van mijn kinderen. Na een periode van 14 jaar in Putten sinds 2024 weer in Harderwijk gaan wonen.

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door alles wat leeft en beweegt; mensen, dieren, natuur en muziek. Ik heb oog voor detail, hou van mensen en hun levensverhalen en kan goed luisteren.

Ik weet dat toeval niet bestaat want iets heeft altijd een aanleiding, oorzaak of is “meant to be”. Maar hoe kwam het? Wat was het? Ik wil altijd alles graag kunnen verklaren.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als fysiotherapeute. Ik heb 4 jaar lang in een eerstelijnspraktijk gewerkt en 10 jaar lang als klinisch fysiotherapeute in het ziekenhuis St. Jansdal.

Als therapeut heb soms moeite met de symptoom bestrijdende en zakelijke commerciële aanpak van de gezondheidszorg. Ik hou me graag bezig met het verbeteren van kwaliteit van “gezond” leven.

Daarom ben ik verder gaan studeren en heb ik als opstapje in 2016 de basis opleiding BICOM “bioresonantie therapeut” behaald bij Fitronics te Epe. En in 2019 het vervolg gegeven door de 2 jarige complementaire opleiding af te ronden bij Vita opleidingen te Zeewolde als “life science therapeut”.

Waarom zijn er zoveel welvaart ziektes, zoveel allergieën en vage syndromen? Waarom kampen zo veel mensen met ongewild overgewicht, kinderkwaaltjes (onder het motto “kinderen zijn altijd verkouden en hebben buikpijn”)? Terwijl wij toch over het meest toereikende voedsel, supplementen en medicijnen kunnen beschikken! Waarom worden kwaaltjes zo makkelijk geaccepteerd? Waar komt mijn buikpijn vandaan, de huiduitslag, de oor- en keelontstekingen van mijn kinderen, enz. Wat is de oorzaak?????

Na mijn eerste zwangerschap ben ik in aanraking gekomen met bioresonantie. Dit fascineerde en interesseerde mij zo veel dat ik het niet meer kon los laten. Ik ben mij er steeds meer in gaan verdiepen en heb hier cursussen voor gevolgd.  Je kunt er zoveel klachten mee verhelpen zonder medicijnen. Verbanden leggen, systemen/organen in het lichaam beter laten werken en antwoorden krijgen.

Reguliere zorg blijft noodzakelijk! Maar bioresonantie en natuurgeneeskunde zijn een mooie aanvulling.